Zaštitne Amajlije.

Verujem u Boga, jer mi je od Boga data moć koju imam! Crna i bela magija je čudo. Nije čovek ni svestan šta može da učini dok je pod uticajem crne magije. Zdrav, prav, a kopni to je đavolja rabota. Umiru ljudi od nje, a ne znaju šta im je... Jedna od najopasnijih stvari je „vezivanje" ništa osim bele vlaške magije ne može da skine. Devet je vrsta „vezivanja" (deveto je takozvani „katanac", kad žena veže muškarca da fizički i polno zanemoća; smatra se najopasnijim cinom i to samo moze da skine bela vlaska magija.

Najbolji način da se čovek vrati u normalan život je skidanje crne magije i nošenje zaštite u vidu Amajlije protiv crne magije. Zaštitna Amajlija može da se drži u kući, novčaniku, tašni ili džepu. Zadatak joj je da skida proklestvo otvara "puteve" i eliminiše prepreke, u poslu, ljubavi i zdravlju!!! Kompletna doživotna zaštita za kuću i sve ukućane. Neutrališe sve zle sile koje se nalaze u njoj i koje Vam neko unese u kuću. Oslobodite se crne magije zauvek!

Nemojte misliti da su neke stvari koje Vam se dešavaju u životu slučajne! Npr. dugogodišnji problemi u braku, vezi, školi, fakultetu ili poslu! To je nesto sasvim drugačije od prolazne faze. Sigurno ste se zapitali zašto ne možete da nađete devojku, muža? Zašto Vam se dete drogira ili je zavisno od kocke? Neverstvo bračnog partnera? Loši periodi u životu, pad u depresiju i sl…

Napomena. (Svi tretmani se rade na daljinu i nije potreban fizički kontakt.) Skidanje crne magije se vrši belom magijom, i traje u zavisnosti u kakvoj ste situaciji? Potrebno je da pošaljete vaše podatke:  datum rođenja, zanimanje i odakle ste preko linka: Kontakt formular ? Pomažem ljudima bez obzira na nacionalnost, boju kože, veru i opredeljenje! Za mene su svi isti, a cilj je da opet žive zadovoljni i srećni!

Amajlija može biti trajna, ona koja štiti u celokupnom životu od svih negativnih uticaja, ali i trenutna, ona koja rešava samo određene probleme, ili ispunjava određene želje. Amajlija deluje tako što svojom energijom u kontaktu sa Vašom energijom neutrališe uticaje negativne energije  i poništava njenu moc, ili ispunjava samo ono zašta je izrađena.  

Vas Duhovni & Stana

www.crnamagija.eu

https://webmail.world4you.com